marți, 22 februarie 2011

Semestrul II

si a inceput semestrul 2... MIRIFIC !

        Luni dimineata, ora 6:00, se aude soneria de la mobil: tar, tar, tar... nici naiba nu ma poate face sa ma scol, asa ca pun pe amanat. Figura se repeta din 10 in 10 minute pana pe la 6:50 si deh, vreau nu vreau, putin  zorit si de tipetele  parintilor ca i-am sculat ( ooooopsy :D), ma ridic din pat si ma deplasez pe jumatate adormit pana in bucatarie sa pun apa pe foc pentru ceai....
     In rest se stie:  spalat, imbracat, facut ghiozdan bla bla bla si uite asa se face 7:15 cand  in sfarsit ies pe usa...ah si  la 7:45 trebuia sa ma intalnesc la eroilor cu Raluca ( o prietena de la seria a III-a), asa ca FUGI FRATE FUGI !
    Cand, cum si in ce fel am prins tramvaiul pana la Unirii, nu-mi  amintesc, dar odata ajuns la metrou, ma strecor cu chiu cu vai prin "cireada" de oameni, ajung pe peron si....stai si asteapta. In cele din urma isi face aparitia si metroul de Preciziei, ma sui in el si nu dupa mult timp ajung la eroilor. JUST IN TIME!
   Ma rog... iesim din statie, mai adunam fețe cunoscute si o luam la pas spre facultate povestind despre vacanta, despre cat de infecta era vremea ( iar a venit gerul :-<) si altele. Din pacate drumul e cam scurt si nah, fiecare o ia care incotro spre sala lui.

   In rest, cele 6 ore petrecute la facultate au fost destul de ok. Am facut "cunostinta" cu o parte din noile materii de pe semestrul asta ( Drept Administrativ si Institutii Politice) si evident reuniunea cu colegii a fost cea mai buna parte a zilei: intr-o "mica" pauza dintre ore ne-am strans mai multi intr-un local de pe langa facultate si rasete, glume, povesti...in fine, a fost frumos :D.

    

Niciun comentariu: